Hipp hipp hurra!

Gratulerer så mye med dagen! Håper alle koser seg masse og har en strålende fin 17. mai! 🇳🇴🎉🇳🇴

Her i Oslo har vi hatt drømmevær i hele dag. Vi har tilbragt mesteparten av nasjonaldagen blant fargerike og vakre blomster, flagg, barnetog, korps, pølser, is, båter og et hav av blide mennesker på Aker Brygge, med knallblå himmel og SOL hele dagen! Perfekt!! En veldig flott dag! 

Den lille har også fått seg en obligatorisk gassballong, som i år koster 200 kr!!!! Og vi så veldig mange små som dessverre mistet sine ganske fort … I fjor kostet ballongene bare halvparten så mye … Typisk at prisene stiger til himmels på dager som dette.

Akkurat nå var det veldig godt å hvile beina litt, etter å ha vært ute på tur siden tidlig i dag morges. Hadde vært supert om vi bare hadde hatt fri i morgen også. Trenger en dag å komme seg igjen, etter å ha feiret 17 mai .. Eller hva? : D ❤️

#17mai #feiring #nasjonaldag #mai #familie #mamma #mammablogg #foto #mote #vår #oslo #norge

Sommer i Oslo

Det første den lille i huset sa når hun våknet presis klokken 07 i dag morges, var at hun ville gå UT! Ut å leke!! Så dermed var det bare å forte seg alt man kan for å bli klar for en ny dag, og komme seg opp og ut døra.

Den lille blir veldig rastløs når solen skinner ute. Det eneste hun vil på dager som dette, (og egentlig alle dager) er å dra ut på tur. Hun elsker å være ute!! Og blir alltid veldig glad når vi først kommer oss ut og avgårde.

Det føles ut som om absolutt alle er ute i dag. Badesesongen har i alle fall for lengst startet her. For i dag var det mange som solte seg og badet på Tjuvholmen. Det er deilig varmt i lufta! Is forsvinner ned på høykant, sommerklærne er på og man kan ikke ønske seg stort mer enn slik været er nå. For det er sommer her i Oslo!

#sommer #oslo #vår #mai #helg #søndag #familie #mamma #mammablogg #blogg #foto #mamma #aktiv #sol #aktiv #tur

Drømmehelg!

Det har vært meldt høye temperaturer og sommervær over hele landet i flere dager. Og endelig var det her! En forsmak av det fine sommerværet. Ingenting er bedre enn helger med masse SOL og varme over oss. 

Planen i dag var å gå en lang tur langs en brygge nær sjøen. Men endte i stedet spontant på en visning av et helt nytt hus. Så får vi heller dra å kikke utover havet i morgen … Da er det meldt like bra vær, og da det bare å komme seg opp og UT tidlig. Håper dette flotte været har konmet for å bli en stund fremover nå … Nyter! Elsker!!! ❤️❤️❤️

#lørdag #helg #foto #familie #vår #blogg #mamma #mammablogg #sommer #aktiv #hverdag

Sørenga

Sørenga er en av de nye bydelene her i Oslo. Og nå som området begynner å bli mer og mer ferdigstilt, er dette et sted som begynner å bli veldig populært. Vi kommer garantert til å tilbringe mange avslappende dager her fremover.

Elsker å ta turen her i helgene! Kjøpe is, sitte på bryggekanten, se på alle de som fisker og bare kikke på alt livet rundt meg.

Når det blir varmt nok til å bade, tipper jeg at Sørenga Sjøbad blir like populært som i fjor. Da var det stappfult hver eneste dag! Og folk badet hele døgnet. Kjekt å få en strand midt i byen! Helt perfekt! 

#vår #helg #familie #mamma #foto #sommer #mammablogg #blogg #sørenga #oslo #mote

Endelig vår!

I dag var det deilig med en dag FRI fra jobb, skole og barnehagen. Det beste med mai måned er alle fridagene som kommer på rekke og rad. Og i tillegg er det selvsagt godt at det er blitt lysere og varmere ute.

I dag var vi raske med å komme oss ut og avgårde. Bestemte oss i går for at vi skulle ta turen til Sørenga, for her er det lenge siden vi har vært. Og jeg var så spent på hvordan det så ut der nå.

Sørenga har nemlig lenge vært byggeplass. Men nå begynner det endelig å bli ferdig her. Og det har blitt så fint! Det har kommet flere spiseplasser, Cafer, en lang havnepromenade, gallerier, kanaler, strand og sjøbad, barnehager, mange leiligheter med enorme takterrasser og sitteplasser overalt ute med panoramautsikt utover havet, Operaen, alle båtene og Hovedøya i Oslofjorden.

I dag blåste det litt. Men likevel mildt og varmt. Og det var kjempefint å komme seg ut på tur i det fine været noen timer. Oslo begynner å bli en spennende og bra by å bo i. Det er kjekt å dra på turer og utforske alle de nye stedene og tilbudene som stadig dukker opp overalt i byen. Men det beste av alt er de nye stedene vi har fått langs sjøen og havet. Her er det så fint å være! ❤

#vår #mai #familie #aktiv #oslo #foto #mamma #mammablogg #hverdag #helg #sørenga #strand