Julekortfotografering

På søndag var vi på julekortfotografering. En veldig flink fotograf som vi kjenner her i Oslo tok bilder. Og det føles veldig fint å få help av en kreativ og superflink person til å ordne årets julekort! Så slipper man selv å styre med det når listen over alt man skal ordne til jul er uendelig lang, og bare blir lengre for hver dag som går.

Den lille hadde på seg strikkeklær fra den skjønne julekolleksjonen til Memini. Var så heldig å få tak i både nisselue og nissekjole. De fleste forhandlerene som tok inn dette, er for lengst utsolgt. Og særlig klærne i litt større størrelser forsvant veldig fort. Måtte selv få tilsendt klærna fra en liten butikk jeg tilfeldig fant på nett, da de ikke er mulige å oppdrive på Østlandet lenger i det hele tatt.

Vi har allerede fått se resultatet av fotograferingen, og gjett om det ble mange fine bilder! Det ble faktisk så mange fine bilder at jeg har problemer med å velge ut bare et eneste et. Og vet at jeg har veldig lyst til å beholde absolutt alle sammen. Men kan forsvare det med at flotte bilder er kjekt å gi bort i gaver, og ikke minst å ta vare på som minner av årene som går og suser forbi oss.

#memini #desember #barn #jul #foto #oslo #vinter #snø #hverdag #november #mamma #photoshoot #fotograf

Møte med Julenissen

I dag åpnet Jul i Vinterland i Spikersuppa i Oslo. Det er tredje året på rad dette julemarkedet er her i Oslo. I fjor var det hele 1 million mennesker innom mens de hadde åpent!! Dette har blitt et magisk juleunivers for både store og små. Og et sted alle vil innom for å få julestemning før jul. Det er veldig bra gjennomført, og alltid hyggelig å komme hit. Nå har det blitt tradisjon å dra innom her for hele familien, og det blir ingen jul uten et besøk på dette flotte og morsomme julemarkedet her i hovedstaden vår.

Vi var innom der tidligere i dag for å få et glimt av Julenissen! Køen var lang av forventningsfulle store og små, allerede tidlig i formiddag, som ønsket å fortelle hva de ønsket seg til jul. De minste hadde stjerner i øynene når de sto foran nissen, og de fleste klarte ikke å få fram et eneste ord. Veldig stort å få møte selveste Julenissen! Nissen er jo det største høydepunktet med hele julen for de aller fleste. Like morsomt og hyggelig hvert eneste år. Blir jo aldri for gammel for nissen, det er helt sikkert.

I dag var det veldig mange mennesker som hadde tatt turen til julemarkedet siden det var åpningsdag. Slisomt å gå i kø når ‘alle’ er der og det i tillegg er bitende kaldt ute. Men tenker å ta turen tilbake igjen snart for en tur i Pariserhjulet og for å prøve noe av den fristende maten de har der. Min yngste ble i tillegg helt oppslukt av et snakkende reinsdyr, og det vil hun gjerne se mer av! I år har de åpent lengre enn de hadde i fjor, så dermed flere muligheter til å tilbringe tid her før jul i år.

I morgen skal vi på julekortfotografering hos en superflink fotograf vi kjenner! Den lille gleder seg veldig til å ta på seg den nye nisseluen og fine nissekjolen sin for anledningen. Og akkurat nå kjennes det ut som vi foreløpig er helt i rute til jul. Hehe!

#jul #julenissen #julivinterland #desember #julemarked #oslo #familie #lørdag #barn #helg #foto #kos #november #julekortBooking.com

(function(d, sc, u) {
var s = d.createElement(sc), p = d.getElementsByTagName(sc)[0];
s.type = ‘text/javascript’;
s.async = true;
s.src = u + ‘?v=’ + (+new Date());
p.parentNode.insertBefore(s,p);
})(document, ‘script’, ‘//aff.bstatic.com/static/affiliate_base/js/flexiproduct.js’);

Endelig er snøen her!

Den lille i elsker snø, jul og vinter! Og gjett om hun ble glad og ivrig når hun fant ut at det snødde i dag morges. Lenge sto hun å bare kikket ut av vinduene på en stol. Klistrer inntil vindusruta beundret hun snøen som dalte ned utenfor. Sånn kan hun stå lenge. Denne tiden av året er nemlig hennes favoritt årstid over alle årstider! Hele året går hun bare å venter på at det skal blir vinter og kaldt. Årets høydepunkt for henne uten tvil. Noe som er rart siden hennes mor elsker og foretrekker sol, sommer og hvite strender fremfor hvit snø.

På formiddag tilbragte vi noen timer ute i snøen. Koste oss med fri fra både jobb og barnehage. Laget snøengler og snøballer. Og så på at den lille som løp lykkelig gjennom urørt snø her vi bor. Senere på dagen reiste vi til byen for å kjøpe noen julepresanger. Den lille tok med seg en stor snøball på T-banen. Og bar på snøen sin fra butikk til butikk, helt til den på 'mystisk vis' plutselig forsvant … De butikkansatte syntes det var veldig søtt å få en kunde på besøk i butikkene deres med medbragt snø tidligere i dag!

Nå er det bare å krysse fingrene for at all snøen som har kommet blir liggende en stund. Den lille gleder seg veldig til både aketurer og snømann bygging. For henne er det magisk når alt utendørs forvandles til vinter og snø. Ingenting slår dette! Naturen blir ekstra fin og spennende med snø over seg. Jeg må innrømme at det ser veldig koselig ut ute med all snøen nå. Dagene blir mer stemningsfulle frem mot jul, når man i tillegg har fått snøen på plass rundt oss. Vinteren er en vakker tid for både store og små! Og i år skal vi være flinke til å være masse ute i snøen så lenge den varer.

#snø #vinter #hverdag #oslo #mamma #november #familie #foto #barn #jul #norge #natur #tirsdag #gullkorndesign