Frokost hos Politiet

I dag gikk årets Pride av stabelen her i Oslo. I år var det ventet å bli den største paraden noensinne i hovedstaden. Når det er meldt fint vær er folk her flinke til å være ute i byen sin. De siste årene har denne paraden også fått så mye positiv oppmerksomhet at det nå er blitt en stor folkefest for veldig mange. Det er ikke hver dag man blir invitert på frokost hos selveste Politiet, eller hver dag man blir spurt om å bli med å representere politiet og påtalemyndighetene i årets Pride parade. 🏳️‍🌈👌🏻🏳️‍🌈 Kult å ha en datter og en storesøster som jobber i Politiet! ✌🏻🚔✌🏻 Helt siden 2004 har uniformerte og sivilkledde politiansatte deltatt i paraden gjennom Oslo sentrum. Jeg synes det er flott at Politiet ønsker å synliggjøre for samfunnet vi lever i, at politiet møter alle sine ansatte med solidaritet og publikum på en åpen måte, uavhengig av deres identitet, bakgrunn, seksualitet eller kjønnsuttrykk. De hadde til og med hengt opp flere regnbueflagg ved inngangen til politistasjonen. Hurra for Pride! Hurra for demokratiet vårt! Hurra for å ha muligheten til å være seg selv! Hurra for å få elske hvem man vil! Love is love! ❤️🧡💛💚💙💜

Hotell i Roma

Vi har bestilt hotell som vi skal bo på i Roma før og etter cruiset vi skal på i Juli. I fjor sommer bestilte vi et lite hotell som vi elsket! Det var helt tilfeldig at jeg fant det. Vi lette etter et sted som var både billig eller billigere og bra. Vi liker også å ha frokost inkludert. Dette hotellet hadde både bra beliggenhet, hadde fine og romslige rom og verdens beste frokost. Siden dette var helt perfekt bestemte vi oss for å bare gjøre det enkelt i år, vi har booket det samme igjen. Dette hotellet er både sentralt og stilig. Og hvis du har lyst til å lese om vår opplevelse som vi hadde da, kan du klikke HER!

Etter å ha vært mange ganger i Roma vet vi hvor vi vil bo og ikke har lyst til å bo. Et lite og personlig hotell er mye hyggligere enn et stort og upersonlig hotell. HT6 Hotel Rome er en liten perle av et sted som er verdt å sjekke ut om du planlegger en tur til Roma i nærmeste framtid. Dette var også en plass som barn trives! Kanskje ikke så rart når de står klar med en flott bamse til de minste gjestene så fort de har kommet inn døra på hotellet. Utenfor hotellet er det fine parker, spiseplasser og en kort rusletur unna alt. Jeg kjenner i alle fall at jeg gleder meg til å komme tilbake hit! Byen man aldri blir ferdig med fordi det er så mye å se og oppleve her.

34 dager igjen …

Siden sist har det skjedd mye og nå er det blant annet bare 8 dager igjen til min mellomste datter har fullført sitt første år av 2 på UWC, United World College, og kommer hjem på sommerferie. Det er også bare 5 dager igjen til den minste i huset fyller 7 år! Og i dag er det bare 34 dager igjen til vi går ombord i det helt nye cruiseskipet Celebrity Edge. De neste dagene står forberedelser til bursdagsselskap og bursdagsfeiring øverst på listen. Vi gleder oss også til å få hjem datteren min fra UWC og høre hvordan hun har hatt det der den siste tiden. Den eldste gleder seg til å bli ferdig med sin siste eksamen av mange før sommeren. Så venter en rekke avslutninger på skoler og fritidsaktiviteter for tur, før det endelig er sommerferie for en del av familien. I midten av juli samles vi alle og flyr ned til Roma. Her venter da 14 dager på cruise i Middelhavet på oss. I år skal vi besøke Frankrike, Spania, Italia og Monaco. Gleder oss masse til å kunne senke skuldrene og slappe av på havet og Celebrity Edge.