Stavanger

I går ettermiddag satte vi oss på et fullstappa fly og satte kursen mot Stavanger. Vi hadde en flott flytur og landet 15 minutt før vi skulle! Når vi kom fram fram dro vi rett fra flyplassen og til hotellet vi skulle bo på. Denne gang skulle vi prøve et nytt sted å bo: Comfort Hotel Square. Jeg bestilte et stort Deluxe dobbeltrom her for 4 uker siden. Så at rommet var 48 kvadratmeter stort og gledet meg skikkelig til at vi denne gangen skulle ha god plass når vi skulle på hotell. Men når vi skulle sjekke inn på hotellet fikk vi beskjed om at de hadde kansellert rommet som jeg bestilte for 1 måned siden, ved en feil, og gitt det til noen andre! Den følelsen klarer jeg ikke engang å beskrive. 😰 Hjelp! De ansatte var også helt fortvila og prøvde virkelig å hjelpe oss så godt de kunne.

De fleste hotellene var fullbooket denne helgen i byen, inkludert dette hotellet, og vi var innstilt på at det var her vi skulle bo. Det tok ‘bare’ 3 timer før de klarte å ordne et annet rom til oss og vi kunne sjekke inn. På rommet vi hadde bestilt for mange uker siden bodde det andre mennesker som nektet å flytte og bookingen vår hadde de altså plutselig mistet, selv om de ønsket oss ‘Velkommen’ på mail bare noen dager før vi kom. Etter å ha ventet i mange timer fikk vi tilbud om å få et annet bittelite rom. Da var klokken blitt 21 på kvelden! Vi dro hjemmefra kl 13 og hadde en 8 åring som begynte å bli veldig sliten, så vi måtte bare takke ja til dette, selv om det var alt annet enn det vi hadde bestilt. Rommet føltes ikke stort nok for 3 personer og 3 kofferter, og vi var så ubeskrivelig skuffa.

Vi fikk er dårlig utgangspunkt for denne helgen med alt som skjedde i går. I dag våknet vi opp på lite rom, men til en utrolig bra frokost! Her hadde de en overraskende god frokost med alt du kan tenke deg og nystekt brød og litt mer. De ansatte her er også veldig smilende og hyggelige. I formiddag koste vi oss med en tur ned til sentrum for å kikke i butikkene. Det begynte å regne og jeg innså at vi ikke hadde tatt med oss noe regntøy fordi det var meldt fint vær før vi dro. Typisk! I ettermiddag tok vi toget til Jæren. Der var vi i bursdag til vårt yngste familiemedlem som er blitt 1 år! Så søt! Tidlig i kveld kom vi med toget tilbake til Stavanger. Da var det blitt sol igjen og vi fikk med oss resten av av sentrum som vi ikke rakk tidligere i dag. Gikk en fin tur og tilbake til hotellet via kaien langs sjøen. Fikk også med oss en fin solnedgang i kveld.

På vei til Vestlandet

Vi er på flyplassen og venter på flyet vårt til Stavanger. Som helsepersonell på sykehus får vi nå ikke lov til å reise ut av landet, men heldigvis kan vi fremdeles reise rundt i vårt eget land. Denne helgen skal vi besøke familie og slekt i Stavanger. Vi skal også i bursdag til min lille nevø. Han ble 1 år i går! Har ikke sett han på noen måneder og gleder oss til å se han igjen. Vi har kjøpt med masse Lego og er spent på å se reaksjonene hans når han får det. Morsomt når de er i denne alderen. Fint vær i Oslo så blir sikkert en fin flytur over til Vestlandet i dag. Vi tok flytoget bort til flyplassen i dag. Går raskere og er også billigere enn flybussen. Den går fremdeles bare en gang i timen, mens flytoget går hvert 10 minutt.