Angelica Blick // BIK BOK

Tirsdag kveld var den kjente mote og reisebloggeren Angelica Blick på plass på Bik Bok Karl Johan. Hun har 1,2 millioner følgere bare på Instagram! Og har blitt en stor inspirsjon for veldig mange! BIK BOK var derfor veldig stolte og glade for å ha klart å få den veldig travle svenske trendsetteren og globetrotteren til å designe en helt ny og sprek kolleksjon for de.

Denne kolleksjonen slippes bare i noen få utvalgte butikker i morgen. Og nettsiden deres pleier vanligvis å kollapse lenge før man rekker å sikre seg noe som helst. Hennes første kolleksjon og en strikkegenser som kom i høst, ble utsolgt før man rakk å blunke!

Til tross for bitende kulde og mange minusgrader, var køen for å komme inn på før lanseringen laaaang!!! Håpefulle hadde stilt seg i den køen nedover Karl Johan lenge før kolleksjonen skulle slippes, i håp om å få treffe den Svenske skjønnheten og sikre seg noen godbiter av kolleksjonen hennes. Og de så ikke ut til å bry seg nevneverdig om kulden ute denne kvelden

Verdens søteste Angelica Blick ønsker velkommen!!

Hederspersonen selv hadde BURSDAG! Og ble tydelig rørt og sjarmert over at alle som var tilstede sang bursdagssangen til henne, så høyt man bare kunne og med STOR innlevelse, på norsk! Etterpå ventet blomster og enorme mengder bursdagsklemmer til ‘bursdagsbarnet’ fra alle som var der!!

Hennes andre kolleksjon for BIK BOK er inspirert av streetwear og hennes egne personlige stil. De fleste plaggene er i fargene militær grønt, nude / beige, sort, grått og hvitt. Kampanjebildene er tatt i LA.

Plaggene som forsvant raskest var bomber jakkene med dollartegn på ryggen, i begge fargene og kjolene. Særlig den kjolen hun selv hadde på seg, var plagget alle ville ha, utfra det jeg fikk med meg i det vanlige kaoset som oppstår når kolleksjoner med begrenset antall plagg som dette slippes

🍩 Kvelds fra favoritten min FRYD! 🍩

Goodiebags!!!

#mote #mat #foto #kjendis #angelicablick #bikbok #lansering #oslo #hverdag #blogg #mamma #vinter

🍩 Verdens beste donuts 🍩

Forrige uke inviterte motebladet ELLE og H&M til en eksklusiv førlansering og pre- shopping av den fargerike Kenzo kolleksjonen for kjendiser og noen heldige utvalgte på gjesteliste.

Køen for å komme inn var uendelig lang, slik den alltid pleier å være når et nytt designer samarbeid skal lanseres med brask og bram. Og når folk kom seg inn, ble det også som vanlig ville og kaotiske tilstander med dytting, knuffing, hyling og krangling for å sikre seg de beste godbitene før alle andre.

I tillegg til store muligheter til å bruke masse penger på leopard print i neonfarger og andre dyriske mønster, (som ikke gikk helt hjem hos meg …) var det blant annet DJ som sørget for musikk, sprudlevann, gratis sjokolade & skjønnhetsbehandlinger, store velfylte goodiebags og servering av donuts med ulike smaker.

Og det er donutsen fra Fryd som jeg vil huske best fra denne kvelden! Donuts med salt laktis, sjoklade og jorbær. Faktisk de beste donutsene jeg noensinne har smakt!! Og gjett om det er bra at Fryd snart skal starte opp med en butikk her i Oslo, for en bit av disse og man må bare innse at man har blitt totalt hekta!

#kenzo #mote #mat #lansering #donuts #fryd #oslo #hverdag #blogg #mamma

Julekortfotografering

Det er ikke lenge til jul og mye som skal ordnes. En av de tingene som jeg synes er obligatorisk å gjøre når man har barn, er å lage julekort! For ingenting er mer hyggelig for familie og venner, enn å få et fint bilde av sine kjære og nære. Og ekstra morsomt å forevige de søte små, som vokser så altfor fort!

Ville bare tipse om en superflink og skjønn fotograf som holder til i Oslo. Anne Tove Ørke Photography er en proffesjonell og veldig dyktig fotograf som holder til på Kampen i Oslo. Hun tar de vakreste bilder! Og tilbyr hjelp til å ordne fotografering og ferdige julekort på førstkommende søndag som kommer. Mer om tilbudet hennes kan du lese om HER!

Anbefales på det varmeste!

#oslo #jul #foto #fotograf #familie #barn #tips #julekort #vinter #november #desember #søndag #helg

Vinter & snø

Brrrrr!!! I dag er det veldig kaldt ute! Men det stoppet oss ikke fra å ta en liten tur ut tidligere. Bare veldig glad for at vi hadde på oss votter, varme klær og sko … Kjente nemlig veldig godt minusgradene svi på kroppen mens vi var ute. Til og med telefonen min skrudde seg av etter en liten stund i den bitende kulden!

Så turen ut i dag ble ikke så lang som vi hadde tenkt. Men greit å ikke la de små bli for frosne nå. Da blir de bare fort syke. Skal bruke resten av ettermiddagen på å finne fram varmt tøy til en ny uke i barnehagen.

Den lille er uansett strålende fornøyd og lykkelig over å ha fått leke litt i den etterlengtende snøen hun har ventet så lenge på. Hun synes nemlig ingenting er mer morsomt enn nettopp massevis av snø på bakken!  ☃️❄️☃️

#helg #søndag #vinter #familie #barn #oslo #blogg #mamma #aktiv #november #kaldt #foto

Den store kinodagen

Det var en liten jente som ble veldig glad når hun så all snøen som hadde kommet når hun våknet i går! Den lille i huset har nemlig ventet lenge på at det skal bli vinter og snø. Hun liker i motsetning til resten av familien sin, som elsker vår og sommer, vinter og den kalde årstiden aller best.

I går var det også den store kinodagen! Og for alle som er glad i å gå på kino, er det en veldig fin dag! Da kan man nemlig se alle filmer på kino til halv pris. Noe det så ut som veldig mange hadde valgt å benytte seg av her i Oslo. For jeg kan ikke huske at jeg har sett sååå mange folk på kino før noengang. Vi hadde faktisk problemer med å komme oss inn på kinoen ….

Valgte å se hele 2 filmer i går. Min nabo Totoro og førpremiere av Snekker Andersen og julenissen. Den første vi så var den superskjønne og fargerike tegnefilmen fra Japan. Den er egentlig fra 1988. Men har nylig blitt relansert, til stor glede for fansen av denne typen film. Denne nydelige og magiske tegnefilmen gikk rett hjem både hos liten og stor! Helt utrolig flott tegnet og fortalt! Vi satt klistret fra begynnelsen til slutt.

Etter den første filmen som vi så på Saga kino, måtte vi bytte kino for å se den neste. Førpremieren av Alf Prøysen klassikeren Snakker Andersen og Julenissen foregikk nemlig på Colosseum kino. Her ventet en stappfull sal med forventningsfulle små og store. Og vi fikk muligheten til å se denne filmen før alle andre. Produsenten av filmen var tilstede under visningen, og fortalte at han hadde brukt 2 år på å lage den!

Likte veldig godt filmen! Tipper denne kommer til å bli en obligatorisk julefilm, som man bare må se hver eneste jul. Mange fine detaljer i denne filmen også! Håpte på forhånd at denne filmen skulle gi oss litt førjulsstemning vi kunne ta med oss hjem. Og det innfridde i alle fall for oss! Anbefaler begge filmene på det varmeste! Veldig fine og sjarmerende på hver sin måte. Og absolutt filmer som det er verdt å få med seg.

#kino #film #helg #november #familie #oslo #lørdag #søndag #foto #mamma #snø #vinter #blogg