Trolls

I dag har vi vært på festpremiere av den nye barnefilmen Trolls! Nordisk film kino Colosseum inviterte søndag til førpremiere av den morsomme og musikalske filmen laget av DreamWorks, skaperne av Shrek, som vi alle kjenner så godt. Filmen har vanlig premiere neste uke, 21 oktober.

DreamWorks Animation sine nyeste skapninger er altså fargesprakende Trolls! I hovedrollene møter vi det rosa trollet Poppy (Marion Ravn/Anna Kendrick) som den optimistiske lederen av Trollene, og hennes motpol, Kvist (Atle Pettersen/Justin Timberlake). Sammen legger de to ut på et spennende og fargerikt eventyr som tar dem langt utenfor den verdenen de noensinne har kjent.

I denne skjønne og sjarmerende familiekomedien får vi endelig bli bedre kjent med Trollenes verden. De kjenner ingen grenser for deres optimisme og positivitet, og deres hverdag består av sang og dans. Deres rake motsetninger er de pessimistiske og skumle Bergenserne. Og  det eneste som gjør de store trollene lykkelig er når det står søte små Troll på menyen. Noe som fører til veldig mye spenning for de minste underveis i filmen!

– Gjør ingenting at været ikke er noe å skryte over når kinopremiere står på programmet! Moro for små og store!

Før filmen fremførte flinke Marion Ravn og (kjekke) Atle Pettersen en sang fra filmen til en fullsatt og begeistret sal med publikum. Mange kjendiser med barn og de som har de norske stemmene i filmen var tilstede under visningen i dag.

Norske stemmene i filmen har: Marion Ravn, Atle Pettersen, Siri Nilsen, Lise Karlsnes, Benjamin Helstad, Øyvind “Vinni” Sauvik, Anette Hoff, Christoffer Staib, Scott Maurstad, Mathilda Gressberg, Randolf Walderhaug, Stian Presthus, Kalle Øby.

Filmens soundtrack er produsert av Justin Timberlake og har fem originale sanger, innkludert låter av Ariana Grande, Anna Kendrick og Gwen Stefani. Dette, sammen med en rekke dansbare feelgood hits fra 60- til 80-tallet, som vi alle voksne har et spesielt godt forhold til. 

Vi koste oss veldig med filmen! Minner meg litt om Shrek … Og jeg spår at denne filmen, Trolls leker og andre filmeffekter, nå blir en ny stor hit! Ingen tvil om at de barna (og voksne) som så filmen i 3D i dag elsket den!! ❤

#søndag #oktober #helg #premiere #film #tips #anbefaling #kjendiser #barn #familie #mamma #kino #oslo #blogg #konsert #presse #høst #foto