Bursdag, sukkerspinn og Disney magi

I går det ble det en dag den lille i huset sent vil glemme! Vi startet dagen med å spise frokost eller skal vi kalle det lunsj på Olivia på Østbanehallen. Her hadde ingen av oss vært før, og vi var spent på hva vi kunne vente oss. Kjempestilig lokale! Høyt under taket og veldig koselig spiseplass. De har masse god italiensk mat å velge mellom til rimelige priser. Vi endte opp med pizza hele gjengen. Vi feiret datteren min som hadde bursdag på onsdag forrige uke og min egen bursdag som var i går!! Hurra! Hurra!! Olivia var stappfull på søndag! Disney On Ice hadde 3 forestillinger i Oslo Spektrum og det var veldig mange som tok turen hit før og etter showene.

Vi hadde billetter til den siste forestillingen som gikk 18.30. Den lille har gledet seg veldig i flere dager til noe hun ikke helt viste hva var. Hun har nemlig aldri vært på Disney On Ice tidligere. Vi har telt ned dagene til dette showet den siste tiden, men hun har ikke vært helt klar over hva som faktisk ventet henne. Hun elsker alt som har med Disney å gjøre, så dette kunne ikke vært mer perfekt for den lille! Overlykkelig når det gikk opp for henne hva hun faktisk var på!!!

I over 2 timer satt hun musestille og fulgte nøye med på alle de kjente figurene fra Toy Story, Biler, Ariel og Elsa og Anna. Det var faktisk veldig underholdende for både store og små! Hele Oslo Spektrum var i tillegg gjort om til en eneste stor lekebutikk for anledningen, med enormt mange og kjempedyre (!!!) fristelser for de minste. 150 kr kostet en popcorn! Og skulle du ha en blinkende Elsa tryllestav kostet det 300 kr!! Eller hva med en liten pose sukkerspinn til 170 kr? Disney On Ice sørget for at alle fikk brukt kortene sine og handlet før eller etter pausen. Kritikk for de skyhøye prisene!!

Det ble en lang dag med mange inntrykk for den minste i går. Vi kom sent hjem og det tok ikke lang tid før hun sovnet og var langt borte i drømmeland. Trolig drømte hun om prinsesser og andre kjære Disney figurer. Når hun våknet i dag kunne hun nesten ikke vente med å komme i barnehagen så hun kunne fortelle alle sine venner der om hva hun hadde sett og opplevd i går. Jeg måtte love henne at vi fra nå av skal dra på Disney On Ice hvert eneste år fremover!

#bursdag #helg #søndag #oslo #disney #disneyonice #blogg #oslospektrum #familie #barn #fotografi #foto #mamma

Maud & Fram // Oslo Runway

I kveld gikk turen til Christiania Teater, som er et kjempefint hotell, som ligger midt i smørøyet her i Oslo. Her så jeg den flotte og spennende visningen til Maud og Fram som er en del av vinterens mange AW18 visninger under Oslo Runway. På plass i salen var alle de kjente ansiktene fra motepiffen og kjendis-Norge samlet for å få med seg denne visningen. Kolleksjonen inneholder mange fine klær som fristet mange og som jeg faktisk kunne tenkt meg å kjøpe selv!

I fjor høst lanserte det norske luksusmerke Høyer sin egen herrekolleksjon under navnet Fram. Eieren bak Høyer og designeren Thomas Frodahl står bak merket som er inspirert av eventyreren Fridtjov Nansen sin berømte polarekspedisjon. Fram er navnet på båten som Nansen brukte på sin ekspedisjon i 1895, og som førte han fremover så langt nord ingen andre mennesker før hadde reist. Ved å oppkalle sitt merke for Fram, er meningen bak at man tenker at den eneste måten man kommer seg framover, er ved å hedre og anerkjenne fortiden, der ting ble bygget for å holde og vare.

På samme tid ble også Høyer sitt eget merke innen dameklær lansert under navnet Maud. Bak dette merket står også eieren av Høyer og designeren Sophie Noel Vanay. Dette merket er inspirert av sterke, ikoniske kvinner og fortid og nåtid. Merket består av både hverdagsklær og aftenklær laget i både tradisjonelle og utradisjonelle materialer. Målet til Maud kolleksjonene er å lage en unik og allsidig kolleksjon som passer til alle behov i hverdagslivet vårt. Maud ønsker å hylle alle inspirerende kvinner gjennom historien og de ikoniske stilene de laget.

Jeg skulle veldig gjerne ha sett flere visninger denne helgen, men helgen er for lengst fullbooket dessverre. Vi skal feire 2 bursdager som er og har vært denne uken. På onsdag har jeg en datter som hadde bursdag og ble 17, (!) og i morgen er min egen bursdag. Hurra! Da skal vi ut å spise og feire, og i tillegg står Disney on Ice på programmet. Men neste gang Oslo Runway går av stabelen skal jeg henge meg på flere ting og show! Alltid like kjekt å få med seg!!!

#maud #fram #høyer #helg #lørdag #mote #oslo #bursdag #januar #fotografi #visning #oslorunway #moteshow 


(function(d, sc, u) {
var s = d.createElement(sc), p = d.getElementsByTagName(sc)[0];
s.type = ‘text/javascript’;
s.async = true;
s.src = u + ‘?v=’ + (+new Date());
p.parentNode.insertBefore(s,p);
})(document, ‘script’, ‘//aff.bstatic.com/static/affiliate_base/js/flexiproduct.js’);

Symphony of the Seas

I begynnelsen av april reiser vi ned til Barcelona igjen for å teste Symphony of the Seas. Dette er den helt nye cruisebåten til Royal Caribbean! Vi skal være med på den andre seilingen av den flunkende nye båten rundt omkring i vakre Middelhavet.

Vi har vært på mange cruise tidligere, men aldri på en så stor båt, så veldig spente på hva som vil vente oss denne gang. Har alltid tenkt at det er hyggligere og mer personlig på de mindre båtene. Men blir morsomt å prøve noe helt annerledes denne gang. Symphony of the Seas har mye mer tilbud ombord enn de mindre skipene siden det er så stort. Veldig spent på om vi vil like det eller ikke. Blir det for stort? For upersonlig og masete? Eller vil vi oppdage at jo større jo bedre?

Har reist med RCCL 5 ganger før. Men de siste årene har vi valgt å reise med søsterselskapet Celebrity Cruises i stedet for. De har langt i fra så store cruisebåter, men mer fokus på avslapping og ro. Mindre aktiviteter ombord enn RCCL, men her har også trivselen vår vært høyere. Så også spent på å komme tilbake igjen til Royal Caribbean nå som vi har et annet selskap og konsept å sammenligne med.

Nå er også søknaden til UWC sendt inn! Og vi er alle sammen vanvittig spente på om datteren min som ønsker å gå på skole utenlands kommer inn eller ikke … Det er bare 40 norske elever som får tilbudet hver år .. og om hun skulle være så heldig vet vi heller ikke hvilket land hun vil bli tilbudt skoleplass. Skolene er spredt over hele verden, og det er ikke sikkert det blir tatt hensyn til hennes 3 valg av skoler. Hun kan bli plassert hvor som helst i verden! Det vil uansett påvirke hele familien om hun kommer inn. Og det vil da bli flere reiser til landet og skolen hun eventuelt får tilbud om plass på de neste 2 årene.

#rccl #cruise #royalcaribbean #middelhavet #uwc #college #symphonyoftheseas #reise #familie #tur #april #vår #foto #uwcnorgeBooking.com

(function(d, sc, u) {
var s = d.createElement(sc), p = d.getElementsByTagName(sc)[0];
s.type = ‘text/javascript’;
s.async = true;
s.src = u + ‘?v=’ + (+new Date());
p.parentNode.insertBefore(s,p);
})(document, ‘script’, ‘//aff.bstatic.com/static/affiliate_base/js/flexiproduct.js’);

Disney on Ice

Nå har vi bestilt billetter til Disney On Ice! Var usikker på om vi skulle dra på det. Men etter å ha forhørt meg med resten av familien, ble det klart at både den eldste og minste hadde lyst å gå. Den lille minste har aldri vært på det før, og for henne kommer det til å bli stor stas! Den eldste var faktisk med engang når hun var liten, og det må ha vært en fin opplevelse siden hun hadde lyst å bli med igjen.

Disney On Ice skal gå i Oslo Spektrum fra 24 – 28 januar -18. De første forestillingene er så godt som fullbooket uten noen ledige plasser. Men oppdaget at den siste forestillingen på siste dag fremdeles hadde bra seter og masse ledig igjen på de fremste rekkene helt foran scenen. Billettene til denne forestillingen var også billigere enn alle de andre dagene. Så vi endte med å betale veldig mye mindre for våre billetter, enn andre jeg kjenner som har kjøpt for lenge siden til andre forestillinger på de andre dagene av showet.

Nå håper jeg familieshowet Disney On Ice på ny vil skape Disneymagi med det nye showet sitt: ?En Magisk Verden? og de kjente og kjære stjernene fra Disneys og Pixars Biler og Toy Story, og fra Disneys Den Lille Havfruen og Frost i slutten av måneden. Håper at dette vil bli gode minner og en uforglemmelig opplevelse for vår minste familiemedlem. Alt ligger i alle fall til rette for at vi kommer til å se veldig godt fra plassene vi fikk på rad 3, helt foran scenen! (Hvor det fremdeles er mange ledige plasser igjen … )

#disneyonice #disney #familie #barn #helg #januar #mamma #bloggBooking.com

(function(d, sc, u) {
var s = d.createElement(sc), p = d.getElementsByTagName(sc)[0];
s.type = ‘text/javascript’;
s.async = true;
s.src = u + ‘?v=’ + (+new Date());
p.parentNode.insertBefore(s,p);
})(document, ‘script’, ‘//aff.bstatic.com/static/affiliate_base/js/flexiproduct.js’);

Nytt år, nye muligheter

I går ryddet vi bort juletreet vårt og siste rest av julen her hjemme hos oss. Jeg kjenner meg helt ferdig med jul for denne gang. Og var derfor ikke helt enig når en kollega på jobb fortalte meg entusiastisk i går at når går vi mot jul igjen. Haha!! Nå er det vår og sommer som jeg gleder meg mest til, og ikke jul igjen, kjenner i hvert fall jeg.

7 dager inn i det nye året har vi ikke opplevd noe mer spennende enn snø, minusgrader, kald vinter og mange regninger i postkassen. Typisk januar, med andre ord.

I dag lurer jeg veldig på om jeg skal bestille billetter til Disney on Ice eller ikke. Det begynner å bli få billetter igjen, og vet om en liten jente som har veldig lyst til å oppleve dette. Men med 3 bursdager som står for tur på rekke og rad bare nå i januar, er det vanskelig å få plass i kalenderen. Om kort tid skal vi også ut på nye eventyr, så prøver å prioritere, men ikke alltid like lett å velge bort noe. Man har jo som kjent ikke lyst å gå glipp av noe om helst …

#disneyonice #disney #barn #januar #familie #søndag #helg #fotografi #hverdag #osloBooking.com

(function(d, sc, u) {
var s = d.createElement(sc), p = d.getElementsByTagName(sc)[0];
s.type = ‘text/javascript’;
s.async = true;
s.src = u + ‘?v=’ + (+new Date());
p.parentNode.insertBefore(s,p);
})(document, ‘script’, ‘//aff.bstatic.com/static/affiliate_base/js/flexiproduct.js’);