Port Grimaud

Port Grimaud er en idyllisk liten perle sentralt beliggende på Den Franske Riviera. I bukten 5 km øst for St. Tropèz og 8 km vest for St.Maxime ligger dette Frankrikes svar på Venezia. Den lille kystbyen er en helt spesiell by bygget opp rundt et mylder av kanaler. Byen er omringet av finkornede sandstrender (av de peneste på den franske Riviera). Port Grimaud er full av små hyggelige butikker, kafeer og restauranter. Bilen din setter du fra deg på en overvåket parkeringsplass utenfor byen. Her har kun gående og de som kommer i båt adgang. .

Byen er et paradis for deg som elsker strand-, sjø- og båtliv. Uendelige rekker med båter i alle størrelser og fasonger er med på å gi byen sitt særpreg. Bebyggelsen er svært karakteristisk. De pastellfargende husene danner en sammenhengende lang rekke og soler seg i det gule lyset som kjennetegner denne delen av Frankrike. Ikke ett hus er lik ett annet.

Port Grimaud er ideelt plassert både for reiser videre innover i Provence og for utflukter langs kysten. God båtforbindelse (hver time) til St. Tropèz og videre til flere byen langs den franske Riviera. Sykler kan leies på stedet, fine sykkelstier mot St.Maxime. Golfbane i nærheten. Avstand Nice flyplass: 1t 15 min.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg