Nice —> Oslo!

God morgen! Her er sola oppe for lengst! Fuglene kvitrer som bare det .. Det har kommet inn flere nye flotte båter her i bukta i løpet av natten. Og det ser ut til å bli nok en fin dag her i Villefranche – sur – Mer. Vi skal snart reise til flyplassen i Nice. Og venter egentlig bare på å få reise hjem.

Kjenner at det faktisk blir veldig godt å komme hjem nå! Denne ferien fikk verst tenkelig start for oss. Med terroren som skjedde her i Nice bare noen timer etter at vi hadde landet i Frankrike 14 juli.

Men til tross for at vi har feriert i anspente, nervøse og stressende omgivelser etter det som skjedde, har vi likevel opplevd mye! I løpet av denne turen har vi besøkt alle disse stedene:

– Paris

– Nice

– Villefranche

– Monaco

– Cannes

– Menton

– Eze og

– Antibes

Flotte steder på hver sin måte!

Da er det egentlig bare å ønske GOD TUR til oss! Krysser fingrene for at Norwegian faktisk dukker opp med et fly. Og håper også det blir en fin og rolig flytur hele veien hjem. Reisefeber!! Ha en fin lørdag!

#lørdag #reise #franskeriviera #frankrike #foto #fly #sol #sommer #ferie #mamma #mammablogg #blogg #familie #fly #aktiv #helg

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg