Planlegging av høstferien

I Oslo er høstferien allerede den første uken av oktober. Andre steder i landet har de først høstferie uken etter. Nå som været er blitt grått og kjøligere ute hadde det vært fristende med en tur til varmere strøk. Jeg så at de hadde billige restplasser akkurat denne uken. Men vi har helt andre planer for høstferien og har hatt det lenge. Så selv om det frister med varmen har vi bestemt oss for å holde oss til den opprinnelige planen vi har hatt helt siden datteren min søkte seg inn på UWC. Vi bestemte oss nemlig for at vi skulle dra å besøke henne om hun var så heldig at hun kom inn på United World Colleges denne uken, uansett hvor i verden hun kom inn!

UWC har 17 ulike skoler i 17 forskjellige land. Datteren min søkte seg til Costa Rica, Italia og Wales. Men nå er det sånn at om man søker seg inn på UWC søker man på alle skolene. Og selv om det er enkelte av skolene man ønsker seg mer til enn de andre, betyr det ikke nødvendigvis at det blir tatt hensyn til. Man kan risikere at man kommer inn en helt annen plass enn man i utgangspunktet hadde tenkt seg. Og det var akkurat det som skjedde med min datter, hun kom inn på et helt annet sted enn hun hadde ønsket seg. Og det er på denne skolen og dette stedet vi nå skal besøke henne.

Det meste er nå ordnet og bestilt til ferien som venter. Har funnet et fint hotell som vi skal bo på et par dager og også ordnet med andre overnattinger underveis. Det eneste som gjenstår er å ordne leiebil. Vi har en spennende plan for hele uka. Det er flere ting vi skal se, har lyst til å få med oss og gjøre mens vi er på tur. Den lille i huset gleder seg masse (og mest) til å fly! Vi andre gleder oss til hotellfrokost, en uke med fri og til å se en helt ukjent plass vi aldri før har vært. Og ikke minst til å treffe datteren min igjen og til å hilse på alle hennes nye medelever og lærere! Er kjempespent på hvordan hennes nye omgivelser og liv ser ut på en UWC skole.

#høst #høstferie #skole #reise #ferie #uwc #college #oslo #unitedworldcolleges #uwcnorge #aktiv #familie

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg